Title: Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Bromidrückständen - Teil 1: Bestimmung von Gesamtbromid als anorganisches Bromid; Deutsche Fassung EN 13191-1:2000

Title
Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Bromidrückständen - Teil 1: Bestimmung von Gesamtbromid als anorganisches Bromid; Deutsche Fassung EN 13191-1:2000
Package
DIN-Normen
Platform
Nautos
URL
https://dinmedia.de/de/norm/din-en-13191-1/31348092 
Status
Current
Publication Type
Other
Medium
Standards
Language
First Author
DIN Deutsches Institut für Normung e. V.
First Editor
Empty
Publisher Name
DIN Deutsches Institut für Normung e. V.
Date First in Print
Empty
Date First Online
Empty
Access Start Date
Empty
Access End Date
Empty
Volume Number
Empty
Edition Statement
Empty
Access Type
Empty
Note
Empty
Last Changed External
Empty

Curated By

Date Created
2024-06-12 09:19:08
Last Updated
2024-09-05 20:05:31
UUID
900a169a-09e7-45f3-b91a-958fa0f49a6d
Identifier Namespace Name Identifier Namespace Value Identifier
DOI doi 10.31030/8986570  
Title_ID title_id DIN EN 13191-1:2000-10
Subject Area
Empty
Dewey Decimal Classification
Series
Empty
Parent publication title ID
Empty
Superseding publication title ID
Empty
Preceding publication title ID
Empty
Open Access
Empty
Price Type Value Currency


Loading